Wel eens langs een oud gebouw gelopen en bedacht hoe het er vroeger uit heeft gezien? Hoe de mensen er rond liepen en wat ze aan hadden. Welke geluiden er te horen zijn en welke geuren er waren.

Even ga je terug in de tijd. Sta je zo ineens in 1844 en kun je bijna zien dat de mensen daar liepen. Hoe ze zich hadden aangekleed. En ruik je bijna de geuren die er hangen.

Zie je het? Ruik je het ook? En voel je hoe het daar was?

Tijd reizen was nog nooit zo makkelijk

En in principe kun je dit principe natuurlijk voor allerlei doeleinden gebruiken. Ook verder in de tijd.

Maak eens de sprong naar later. Naar jouw versie van later. Zie hoe je rond loopt, wat je ziet, wat je hoort, wat je ruikt…

En als je dat nou eens precies maakt zoals je zou willen dat het is.. Wat zie je dan? Wat voel je dan?

Met een beetje fantasie of verbeeldingskracht kun jij een hele mooie toekomst zien. En ook gelijk ervaren hoe het dan als jij jouw ideale toekomst leeft.

Want waarom zou je je toekomst niet mooi willen zien?

Dat is toch uiteindelijk wat we allemaal willen?

Een toekomst die vol overgave en met overvloed op alle vlakken mag worden geleefd. Rijkdom op alle manieren die je kan bedenken. Een leven waar je geen vakantie van nodig hebt!

Het kan ook allemaal!!

Want als jij vanuit jouw allermooiste toekomst terugkijkt op jouw leven. Wat heb je dan gedaan om daar te komen?

Welke beslissingen heb je in het hier en nu genomen om bij jouw allermooiste toekomst uit te komen? Welke acties moest je nemen? Wat moest je loslaten?

Wellicht is het dan nu tijd om terug te komen vanuit de toekomst naar het hier en nu. En precies dat te doen wat jij hebt gezien dat je hoort te doen om bij jouw toekomst uit te komen.

Simpeler kan ik het niet maken om jou dat te laten doen wat je hoort te doen om al jouw doelen met gemak te laten behalen!

Want dit principe kun je natuurlijk op AL jouw dromen en doelen toepassen! Hoe groot of hoe klein ook!

Gewoon even vooruit de tijd in!

Meer weten over mijn coaching en trainingen over mindset, time management, loopbaan, sollicitaties, en hoe jij je leven kan leiden zoals jij dat wilt?

Stuur mij gerust een PB of een mailtje: info@welzijnspraktijkberghem.nl