NU ONLINE: Studiekeuze Online.

Klik hier voor meer info: STUDIEKEUZE ONLINE

En in maart 10% korting + een studiekeuzegesprek twv €65 gratis erbij!

 

 

Naast de online activiteiten bied ik ook Studiekeuze Workshops aan en 1-op-1 coaching omtrent studiekeuze. Deze vormen worden zoveel mogelijk aangepast op de vraag en de behoefte die jij hebt.

Er is zoveel te kiezen dat je door de bomen het bos niet meer ziet! In de training krijg je alle mogelijke handvatten en begeleiding om een goede studiekeuze te kunnen maken. Stap voor stap staan we stil bij wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Samen met een goed overzicht op al je mogelijkheden en een overzichtelijk actieplan kom jij uiteindelijk tot een goed en vooral juiste studiekeuze die bij jou past!

“de training en begeleiding die ik heb gehad, was enorm fijn om mijn studie te kunnen kiezen. En ik kan wel zeggen: Het is de juiste keuze geweest! Absoluut een aanrader dus als je twijfelt of het niet weet.” 

 

Wat leer je tijdens de studiekeuzecoaching of – workshop:

  • je hebt een goed overzicht in alle mogelijkheden na de middelbare school: studies en banen
  • je weet waar je goed in bent, maar ook wat je niet zo goed kan
  • je weet wat je interessant vindt in zowel studies als banen
  • je weet wat je wil, wat je kunt en wat daar goed bij past
  • je hebt een actieplan tot aan de start van je nieuwe studie

 

De studiekeuze training bestaat uit 3 bijeenkomsten. Waarvan 2 in een kleine groep (max 4 deelnemers) en 1 persoonlijk coachingsgesprek van 1 uur. De training kost €150 inclusief werkboeken, handige planner en koffie/thee/water. Ook krijgen je ouders een handig werkboek zodat zij jou ook goed kunnen begeleiden in jouw traject.

Agenda Studiekeuze Workshop 

Liever niet in een groep? Ook een individueel traject is mogelijk! 

Woon jij niet in de buurt, maar wil je wel graag met de training meedoen? Op locatie is ook mogelijk. Hiervoor worden wel reiskosten in rekening gebracht.

Opgeven via mail: info@welzijnspraktijkberghem.nl