De trainingen bij Welzijnspraktijk Berghem kun je terecht voor verschillende trainingen die allemaal gericht zijn op jouw welzijn!

We bieden zowel online als offline trainingen aan. Dat maakt het voor iedereen mogelijk in Nederland (en de rest van de wereld) om aan te sluiten en te blijven leren en ontwikkelen met ons.

De volgende trainingen bieden wij aan:

  • TransforMEER: transformerende week naar meer! Leven vanuit je hart! Online training voor je mindset en focus om meer te ontvangen van alle rijkdom en overvloed in de wereld.
  • Magisch Time Management: praktisch plannen met een beetje magie! We gaan aan de slag met jou! Waar sta je nu? Waar loop je tegenaan: energielekken, werk, privé etc. We gaan jouw doelen formuleren en praktische stappen maken. Ook onderzoeken we jouw mindset en focus. Het magische resultaat: Meer tijd, meer focus, meer balans in je leven en meer energie! En uiteraard een gestructureerde agenda!
  • Studiekeuze voor jongeren: Weten hoe jij in elkaar zit: kwaliteiten, valkuilen, voorwaarden. Maar ook een duidelijk overzicht hebben van de mogelijkheden na de middelbare school. En uiteindelijk weten wat bij jou past en een keuze kunnen maken waar jij 100% achter staat.
  • Hoog sensitief als kracht: een training/workshop die ingaat op hoog sensitiviteit en hoe jij hier een kracht van kan maken in plaats van het te ervaren als een last. Je gaat erachter komen dat je niet de enige bent en dat je deze gave zo ontzettend goed kan inzetten op alle gebieden in je leven.
  • Dreambord: Deze hele praktische workshop zet je dromen om in een prachtig bord. Door elke dag te kijken naar jouw dromen, ga jij ze eerder je leven in roepen. Daarnaast krijg je ook nog wat praktische tips en tricks om dit voor elkaar te krijgen.
  • Bootcamp: Elke week gaan we 2 keer per week heerlijk in de buitenlucht sporten. De trainingen zijn geschikt voor elk niveau en altijd weer anders, maar bovenal heel gezellig!